Novice
0, 03.09.2015 08:21

Ob novem šolskem letu smo obiskali vrtec Dravograd

V vrtec Dravograd je letos vpisanih 323 otrok, ki so v 18. oddelkih, na sedmih lokacijah.

Po besedah ravnateljice Sonje Krajnc so novo šolsko leto pričeli z nespremenjenim številom oddelkov in zato tudi enakim številom zaposlenih. Nadomestili so sicer nekaj delavk, ki so odsotne zaradi bolniškega staleža.
Med počitnicami so opravili nekaj investicij in sicer so preplastili dvorišče, postavili novo ograjo, uredili peskovnik, odstranili nekaj dotrajanih igral, znotraj prenovili sanitarije za osebje ter umivalnico in stranišča za najmlajše.

Ravnateljica je vesela, da je občina prisluhnila potrebam vrtca.

Dvorišče, ki je sedaj na novo urejeno in veliko bolj varno, z velikim veseljem ga otroci uporabljajo in vsak dan porišejo z barvnimi kredami. Sami smo se prepričali, da je okolica vrtca potrebna še dodatnih investicij. Nujno potrebujejo nova igrala, menjavo dotrajane ograje, še bolje pa bi bilo, če bi nekoč nekje našli prostor za nov vrtec, ki ne bi bil tako utesnjen in bi bilo več ravnih igralnih površin.


Vreme Dravograd

Koroška TV Dravograd

Koroška TV Dravograd je interni program podjetja KTV Dravograd d.o.o. S svojo lastno produkcijo ponuja kvalitetno paleto lastnih oddaj ter s tedensko informativno oddajo Obzornik, gledalcem ponuja najnovejše informacije v njihovem kraju.

S5 Box

Prijava

Register