Novice
0, 01.09.2015 07:13

Prvi šolski dan novega šolskega leta

Danes so po dobrih dveh mesecih šolarji znova sedli v šolske klopi. Kot vsako leto, tudi letos, voznike in druge udeležene v prometu nanje opozarjajo table, signalizacija in seveda mnogi policisti in drugi prostovoljci, ki bdijo posebno nad najmlajšimi.

Danes so po dobrih dveh mesecih šolarji znova sedli v šolske klopi. Kot vsako leto, tudi letos, voznike in druge udeležene v prometu nanje opozarjajo table, signalizacija in seveda mnogi policisti in drugi prostovoljci, ki bdijo posebno nad najmlajšimi. Živahno in veselo je bilo že navsezgodaj pred obema osnovnima šolama in  vrtci v naši občini. Večino najmlajših so spremljali starši ali drugi odrasli. Naša ekipa je bila zjutraj  na terenu in posnela nekaj utrinkov, pogovorili pa smo se tudi s komandirjem policijske postaje Dravograd. 
Vsekakor vsakdo izmed nas lahko in mora prispevati k varnosti otrok na cesti. Največ  seveda starši, ki lahko z vzgledom in besedo  največ storijo za svojega otroka. Želimo da se vsak dan prične in konča z nasmehom.

 

Več iz te kategorije: Prvošolčki prvič v šolo »

Vreme Dravograd

Koroška TV Dravograd

Koroška TV Dravograd je interni program podjetja KTV Dravograd d.o.o. S svojo lastno produkcijo ponuja kvalitetno paleto lastnih oddaj ter s tedensko informativno oddajo Obzornik, gledalcem ponuja najnovejše informacije v njihovem kraju.

S5 Box

Prijava

Register